Szállítás raktárról - Azonnal

A Bioszépség Webáruház legnépszerűbb termékei a raktárunkban mindig elérhetőek, így a rendelések jelentős részét azonnal ki is tudjuk szállítani. Szállítás raktárról

Gyors szállítás - Akár 3 munkanap

Célunk, hogy a vásárlók minél hamarabb hozzájussanak a rendelt termékekhez, és ezzel is szeretnénk a vásárlók minőségi kiszolgálását erősíteni. Ennek eredményeképpen amennyiben az összes rendelt termék a raktárunkban fellelhető futár szolgáltatásunkkal az ország bármely pontjára már 3 napon belül megkaphatja a termékeket, ha a rendelés 15:00 előtt beérkezik hozzánk!

Ingyenes szállítás - Országosan 20000 Ft.- felett vagy Budapesti címre 10000 Ft.- felett és 18.00 - 20.00 között.

Hogy vásárlóinknak minél kedvezményesebben szállítási költségeket tudjuk biztosítani, bevezettük hogy 20000 Ft.- összeg felett ingyenesen kiszállítjuk országosan, illetve Budapesten 10000 Ft.- feletti rendeléseket ingyenesen kiszállítjuk 18.00 - 20.00 között.

Szállítási módok:
A feltüntetett bruttó szállítási díjak!

Utánvéti díj:
Utánvétes fizetés esetén egységesen bruttó 300 Ft.-os díjat számolunk fel.Foxpost Csomagautomata
A Foxpost egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely Foxpost Csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a Foxpost sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 7 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Szállítási díjak Fizetési mód Szállítási díj
0-20.000 Ft-ig Előreutalás és bankkártya 999 Ft.-


MPL Csomagautomata
MPL csomagautomata kiválasztása esetén a küldemény az ország különböző pontjain elhelyezett csomagkiadó automatáknál tudod átvenni. Az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag utánvéttel (árufizetés szolgáltatással) került feladásra, a csomag átvételéhez az automatánál bankkártyával kell rendezni a fizetést. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik. Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem veszed át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkor SMS-ben vagy e-mail-ben újabb tájékoztatást kapsz arról, hogy a csomag mely postán került elhelyezésre, és azt meddig veheted át (5 munkanap áll rendelkezésre).

Szállítási díjak Fizetési mód Szállítási díj
0-20.000 Ft-ig Előreutalás és bankkártya 1299 Ft.-


PickPackPont Csomagpont
Az ország 170 városában megtalálható 550 Pick Pack Pontok segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ), az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele. A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt sms-ben, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Szállítási díjak Fizetési mód Szállítási díj
0-20.000 Ft-ig Előreutalás, bankkártya és készpénz Nem elérhető


PostaPont Csomagpont
MPL PostaPont szolgáltatás esetén kiválaszthatod, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagodat a rendelkezésre álló MOL benzinkutak, COOP üzletek és Postahivatalok közül, azok nyitva tartási idejében. Ezt a vásárláskor a megrendelés folyamatában ki lehet választani. A küldeményről ilyenkor sms vagy e-mail értesítőt küld az MPL, a küldemény hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről. A küldemény árát ilyenkor bankkártyával is ki tudod fizetni.

Szállítási díjak Fizetési mód Szállítási díj
0-20.000 Ft-ig Előreutalás, bankkártya és készpénz 1299 Ft.-


MPL Futárszolgálat
MPL házhozszállítás esetén az MPL a küldeményt 2 alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzettnek a megrendelésben megjelölt szállítái címen. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, ha a címzett telefonszáma feltüntetésre kerül, az MPL egyeztet a címzettel a második kézbesítés helyéről, és idejéről. Ha a második kézbesítés is sikertelen, az MPL értesítőt hagy, amiben megjelöli azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a címzett átveheti a küldeményt. Utánvétes küldemény esetén a futár részére bankkártyával is lehet fizetni.

Szállítási díjak Fizetési mód Szállítási díj
0-20.000 Ft-ig Előreutalás, bankkártya és készpénz 1799 Ft.-

A vásárolt termékek össz tömege nem haladhatja meg az 5 kg-ot. A webáruház rendszere nem figyelmeztet a súlykorlát elérésére. Erről utólag - a rendelés feladását követően - telefonon vagy e-mailben értesítjük a vásárlókat.

Rendelés státuszai:

A rendelés státuszváltozásairól e-mailen értesítőt küldünk. Ennek segítségével a vásárló is folyamatosan értesül csomagjának aktuális állapotáról. A rendelés státusza a következő módon változik:

1. Függőben lévő - A sikeresen feladott rendelés kezdeti státusza. Miután a vásárló a rendelés 4. lépésénél megnyomta a "Rendelés jóváhagyása" gombot, a webáruház "Függőben lévő" állapottal létrehozza a rendelést, és a feladott rendelésről automatikusan e-mailt küld a vásárló által megadott e-mail címre.
2. Beszerzés alatt - Beérkezett rendelésben van legalább egy olyan termék, melynek beszerzése folyamatban van. A feladott rendeléseknél leellenőrizzük, hogy a rendelt termékek raktáron vannak-e. Amennyiben van olyan megrendelt termék, mely elfogyott raktárunkból, akkor kezdeményezzük a termék azonnali beszerzését. A honlapon jelzett szállítási határidők betartásával a rendelés mindaddig ebbe a státuszba marad, míg az összes rendelt termék be nem érkezik hozzánk.
3. Kiszállítás alatt - A csomag kiszállítása folyamatban van. Miután partnerünknek (futár) átadtuk szállítás céljából az előkészítettt csomagot, akkor erre a státuszra állítjuk a rendelést. A rendelés visszamondására ilyenkor már nincs lehetőség.
4. Teljesítve - Csomag átvétele megtörtént. Lezárjuk a rendelést, miután a vásárló átvette a csomagot.